№ 3338
У мене до Вас два запитання.
Згідно Положення про оплату праці працівників:
4.5.4.Надурочні години, відпрацьовані понад встановлений робочий час, оплачуються в кінці облікового періоду у подвійному розмірі відповідно до законодавства України.
4.5.6.Компенсація надурочних робіт шляхом надання відгулу не допускається.
Питання перше.Чому на Львівській залізниці досі не виконується це положення?Конкретніше в Ковельсьській дистанції колії.
Питання друге.Колійна машина атестована на шкідливі умови була передана з одного ПЧ в інше.Згідно Положення:
6.8 У разі несвоєчасного проведення атестації робочих місць за умовами праці у визначені строки, виплата доплат продовжується в розмірах, визначених попередньою атестацією, до проведення наступної.
Адміністрація відмовляється оплачувати шкідливі умови праці,мотивуючи тим,що потрібна повторна атестація робочого місця на шкідливі умови в зв"язку з тим,що помінялася адреса призначення.
Чи правомірні дії адміністрації щодо цього питання?
Шановний Кирейко Сергій, перше питання буде вивчено і вам буде надана додаткова відповідь, що стосується другого запитання, воно не зрозуміле кого саме атестували, колійну машину чи робоче місце? Раджу після питання чи пропозиції підписуватись , відповідно до законодавства анонімні звернення не розглядаються.
З повагою, правовий інспектор праці Ради профспілки
на Львівській залізниці Паруна В.М.
По-перше Шановні, якщо Ви знаєте моє ім"я то це доводить те,що я ніколи його не приховував.
По-друге,не бачу великої різниці,атестована колійна машина чи робочі місця на машині?
ВПР-1200 передана з ПЧ-1 в ПЧ-10.
!
|
"Admin":
|
Подальше листування, яке стосується питання №3338 пренесено до розділу "Питання-відповідь. Дискусія"
|