День добрый. Я работаю мастером цеха по ремонту грузовых тепловозов. В процессе выполнения тех или иных задач меня обязали выполнять маневры связанные с моим цехом. В последнее время вошло в привычку задействовать меня при выполнении маневров в пассажирском цеху... Подскажите, либо сошлитесь на компетентных людей, в вопросе моего участия в маневрах. Обязан я их вообще выполнять? Если да, при чем тут пассажирский цех к которому я вообще не имею никакого отношения...
! | "Admin": |
Статтею 29 Кодексу Законів про Працю України визначено, що власник або уповноважений ним орган зобов’язаний до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором роз’яснити йому його права і обов’язки, визначити робоче місце та забезпечити його необхідними для роботи засобами. Зазначене визначається зокрема, в посадовій інструкції (для керівників, професіоналів, фахівців, технічних службовців) або робочій інструкції (для робітників). Статтею 31 Кодексу Законів про Працю України визначено, що власник або уповноважений ним орган не має права вимагати від працівника виконання роботи, не обумовленої трудовим договором без відповідної оплати. Якщо ваші трудові права порушують, рекомендуємо Вам звернутись із письмовою заявою до правового інспектора праці територіального чи дорожнього комітету профспілки. Відділ економічної роботи, організації праці і заробітної плати Ради профспілки |