На цьому тижні, 21 червня, відбувся інформаційний день для голів первинних профспілкових організацій дорожньої профспілкової організації Львівської залізниці. Про проведений захід повідомив пресцентр дорпрофсожу.

 

«Нарешті в таких складних умовах видалась нагода зустрітись з профспілковим активом, поспілкуватися, проінформувати про поточні питання, подискутувати, обговорити гострі проблеми, що на часі», – прокоментували підсумки заходу у дорожній профорганізації Львівської залізниці.

 

В інформаційному дні також брав участь заступник директора виконавчого регіональної філії «Львівська залізниця» з управління персоналом та соціальної політики Андрій КИРДА. Він надав інформацію про роботу залізниці та відповів на запитання присутніх.

 

Профільні працівники виконавчого апарату дорпрофсожу у своїх виступах детальніше зупинились на питаннях щодо виплати премій окремим категоріям працівників, оплати праці, наданні відпусток, правового захисту тощо.

 

Наприкінці заходу голова дорпрофсожу Артем КОРОЛЬКОВ звернувся до усіх з такими важливими словами: «Ми не маємо права в умовах воєнного стану опускати руки, ми маємо гідно пройти цей шлях… Тому працюймо далі, домовляймося, приймаймо рішення, допомагаймо і продовжуймо волонтерити. Разом – ми сила! Все переживемо, перетовчемо і обов’язково переможемо! Все буде УКРАЇНА!».