Вчора, 30 серпня, пішов з життя ще один залізничник, якого було тяжко поранено внаслідок ракетного обстрілу станції Чаплине .

 

Усі загиблі залізничники були працівниками пасажирського вагонного депо Львів:

 

Василь ПОПАДИЧ, 1968 р.н., пропрацював 33 роки.

 

Петро ПЕТРИНА, 1986 р.н., пропрацював 17 років.

 

Юлія ГРЕСЬ, 1985 р.н., пропрацювала 15 років.

 

Андрій ЛЕЩИШИН, 1989 р.н., пропрацював в депо 14 років.

 

На жаль, ця біда забрала життя вже 26 людей, серед яких двох дітей 11 і 6 років.

 

Співчуваємо рідним та близьким усіх загиблих та постраждалих у цій жахливій трагедії. Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність. 

 

Як повідомив голова профорганізації пасажирського вагонного депо Львів Ярослав Дикий: «Сьогодні разом з колективом біля каплички в нашому депо попрощалися з Петром… Це – величезна втрата. Жодних слів не вистачить аби зарадити тому болю, що охопив серця родин… Сумуємо разом з ними. Співчуваємо. Пам’ятатимемо».

 

В різних куточках України трудові колективи пасажирських депо, вагонних дільниць, станцій та інших підрозділів Укрзалізниці у зв’язку з тяжкою втратою висловили слова співчуття рідним та близьким загиблих, а також колегам-залізничникам зі Львова. У багатьох структурних підрозділах було облаштовано куточки вшанування пам’яті залізничників, а біля адміністративних будівель приспущено прапори. 

 

Нагадуємо, що профспілка разом з Укрзалізницею надають допомогу родинам залізничників в організації поховань, а також підтримують поранених працівників, які наразі перебувають у шпиталі.