№ 1172
Доброго дня!
В мене питання такого характеру. Я займаю посаду ст. електромеханіка тягової підстанції. Відповідно до своїх посадових обов’язків, маю необхідність поїздок поза межами постійного робочого місця, але в межах ЕЧ, по різних питаннях ( як то: здача звітів, затвердження різного роду планів,табель, отримання матеріалів в кладовій, доставка засобів захисту на випробовування в лабораторію та назад, різного роду наради з керівництвом і т.д.) всі ці поїздки відбуваються на відстань 50-60км від місця постійної роботи та займають цілий день ( від 8 до 14 год, в залежності від потяга яким встигаю повернутись, а зараз з відміною пригород них електропоїздів ще більше часу забирає). В місяць таких поїздок від 4-8 раз. Це стосується всіх ст. електромеханіків підстанцій.
Відповідно до Листа № 905/13/84-06 від 13.09.2006
Міністерства праці та соціальної політики України (Мінпраці та соцполітики)
Щодо надання роз'яснення з питань відрядження та роз'їзного характеру робіт.
В нашому ЕЧ (з дозволу начальника служби) ст. електромеханіків тягової підстанції віднесли до переліку працівників які мають роз’їзний характер робіт ( це право надано підприємству вирішувати самостійно, згідно цього листа) . Цей перлік затвердили на профспілковій конференції, та внесли в колективний договір.
Однак головний бухгалтер, це ігнорує і забороняє виплачувати надбавку за роз’їзний характер роботи. Мотивує тим що, не положено!!!!! Ніякого обґрунтованого розۥяснення не надає. Це що її примха???. Начальник служби їй не указ???.
На моє зауваження, що якщо ми не маємо права на роз’їзні, то нам потрібно оформляти відрядження. Теж ніяк не реагує. Згідно „Інструкції про службові відрядження.....” службовим відрядженням вважається поїздка працівника за розпорядженням керівника підприємства,...... на певний строк до іншого населеного пункту для виконання службового доручення поза місцем його постійної роботи. Не по своєму ж бажанню я розۥїзжаю!!!!
Якщо я не маю права на роз’їзний характер роботи, то чи маю я право без наказу на відрядження залишити своє постійне місце роботи і виїхати за межі місця постійної роботи в інший населений пункт?
Скажіть хто з нас правий? Як що я, то як мені поступити щоб заставити главбуха виплачувати? Якщо я не правий, або щось не так роблю, то в чому я помиляюсь? Дякую.
!
|
"Admin":
|
Згідно з наказом Укрзалізниці від 10.06.2002 р., № 285-Ц затверджено і введено в дію положення «Про порядок і умови відшкодування витрат працівникам залізничного транспорту, робота яких постійно проходить в дорозі або має роз’їзний характер, а також при службових поїздках в межах обслуговуваних дільниць, в тому числі при роз’їздах за межі України». Положення є невід’ємною частиною Галузевої угоди. Компенсаційна надбавка за характер роботи передбачає відшкодування витрат працівникам залізничного транспорту, які працюють в такому режимі (роз’їзний, пересувний, у дорозі). У п. 7 зазначеного положення визначено: «Перелік професій, посад та категорій працівників, яким виплачуються надбавки, передбачені цим Положенням, встановлюються керівником підприємства, відособленого структурного підрозділу, за погодженням з комітетом профспілки і є додатком до колективного договору». Згідно з п. 8. «Підставами для виплати надбавки являються відомість обліку роз’їздів (ФРУ-12), маршрутні листи, план-графіки, журнали обліку тощо, тобто ті документи які підтверджують виїзди і їх тривалість. Форми документів, які підтверджують виїзд і його тривалість, визначаються керівником підприємства чи відособленого структурного підрозділу». Враховуючи викладене у Вашому зверненні, можна зробити висновок, що у структурному підрозділі порушуються права працівників на отримання компенсаційної надбавки за роз’їзний характер роботи. За захистом своїх прав рекомендуємо звернутися з заявою до правової інспекції праці Ради профспілки, обов’язково вказавши структурний підрозділ, в якому працюєте, та прізвище. Правовий інспектор перевірить викладені факти і в разі їх підтвердження винесе припис керівникові на нарахування і виплату працівникам надбавок.
Відділ економічної роботи, організації праці і зарплати Ради профспілки
|