ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
18 жовтня 2012  всі новини

Подорож за дисконтною карткою

Захоплюючу подорож до Кам’янки здійснили на початку жовтня працівники Київського електровагоноремонтного заводу.


Екскурсію організовано Подільським бюро туризму та відпочинку, яке є одним з перших партнерів дисконтної програми  профспілки залізничників і транспортних будівельників України. Тож спілчани із задоволенням отримали знижку за дисконтною карткою профспілки.


Подорож за дисконтною карткою

Враженнями від поїздки поділилася завідуюча художньою бібліотекою профкому Київського електровагоноремонтного заводу Марія СТУЖУК:
– Кам’янка – місто, краєвидами якого милувалися декабристи, поет Пушкін закінчив тут поему «Кавказский пленник», а композитор Чайковський вперше виконав написану ним музику до опери «Евгений Онегин»… Про це і багато іншого ми дізналися від чудового екскурсовода Подільського бюро туризму та відпочинку, з яким наш профком співпрацює вже десять років. Приємно, що тепер у нас –  власників дисконтних карток – є чудова можливість скористатися знижкою. Тож втілення в життя дисконтної програми – справді добра турбота нашої профспілки про спілчан.


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти