ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
19 вересня 2013  всі новини

Парк «Київська Русь» запрошує спілчан – власників дисконтних карток на фестиваль


Найбільший фестиваль осені – свято «Гості древнього Києва XV століття» відбудеться 20–22 вересня у парку «Київська Русь» в селі Копачів Київської області. Для членів профспілки залізничників і транспортних будівельників України при пред’явленні дисконтної картки надається знижка 25 %, дітям шкільного віку вхід безкоштовний.
Понад 500 учасників клубів історичної реконструкції з України, Росії, Білорусі, Латвії, Молдови, країн Західної Європи візьмуть участь у відтворенні атмосфери XV століття. Головною подією фестивалю стане відтворення лицарського турніру – поєдинки і групові бої, піші битви і вперше – видовищні кінні зшибки лицарів. Це унікальне видовище створять для гостей фестивалю реконструктори з Росії та Білорусі. Крім того, лицарі продемонструють високу військову майстерність у стройовій підготовці, в денних і нічних боях, візьмуть штурмом фортецю, задіявши облогову техніку, середньовічну артилерію.
У рамках фестивалю пройдуть також змагання лучників. Відвідувачів Парку чекають виступи ансамблів старовинної музики, середньовічні танці та майстер-класи. Відвідувачі Парку зможуть спостерігати за життям справжнього середньовічного табору, працюватиме ярмарок майстрів, виставка шоломів і щитів. У вечірній програмі – нічні битви, вогняне шоу та святковий феєрверк.
Вартість вхідного квитка – 100 грн., для пенсіонерів – 50 грн., дітям дошкільного та шкільного віку – безкоштовно. Членам профспілки залізничників і транспортних будівельників України – знижка на вхід 25 % при пред’явленні дисконтної картки.
Парк «Київська Русь» розташований неподалік від столиці. Дістатися до нього можна маршрутними автобусами від станції метро «Видубичі». Для власного транспорту парковка безкоштовна. Остання маршрутка з парку відходить після закінчення заходів.


park_1


park_2


park_3


Відділ інформації Ради профспілки


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти