ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
25 березня 2014  всі новини

Вигідні пропозиції для наших спілчан від банку «Траст»

Партнер дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників України банк «Траст» розширює мережу своїх відділень і пропонує нові вигідні умови для власників дисконтних карток профспілки.


24 березня п. р. було відкрито нове відділення банку в Кривому Розі за адресою проспект Гагаріна, 1, де спілчани також зможуть скористатися послугами відповідно до умов дисконтної програми профспілки.
Також банк почав акцію «Візьми кредит та отримай подарунок», яка проходить по всій мережі відділень. Акція передбачає для спілчан не лише отримання кредиту готівкою на пільгових умовах, а ще й дає можливість виграти цінні призи або отримати один з гарантованих подарунків від банку «Траст». Термін її дії – по 31 травня 2014 року включно.
Цікава пропозиція по депозитах для членів профспілки – фізичних осіб та юридичних осіб – організацій профспілки. Банк пропонує річну відсоткову ставку 26,5 % строком на півроку зі щомісячною сплатою відсотків або 25 % річних строком на 35 календарних днів для фізичних осіб.
Враховуючи довготривалу та ефективну співпрацю, банк «Траст» готовий запропонувати найвигідніші умови юридичним особам, які мають безпосереднє відношення до профспілки залізничників і транспортних будівельників України, для розміщення депозитів, наголосив керуючий Київською РД ПАТ «Банк «Траст» С.Стрюков.


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти