ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
18 квітня 2014  всі новини

З профспілкою… до стоматолога

Партнери дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників України час від часу організовують для наших спілчан спеціальні акції, а також долучаються до різноманітних профспілкових заходів.
Як приклад такої співпраці можна навести спільну соціальну акцію «Здорова людина – здорова країна» профспілки і стоматологічного центру «Клініка одного лікаря». У її рамках 17–18 квітня за сприяння профкому було проведено стоматологічний огляд спілчан первинки Української залізничної швидкісної компанії.



Роман Яременко, лікар-стоматолог «Клініки одного лікаря»:




Обстеження пройшли біля тридцяти залізничників. Ми перевіряли загальний стан гігієни ротової порожнини, і, на жаль, практично в кожного з відвідувачів виявилися ті чи інші стоматологічні проблеми. Це не дивно, адже до стоматологів зазвичай звертаються, коли проблема загострюється. Шкода, адже більшість захворювань діагностуються і лікуються на ранніх стадіях, що дозволяє уникнути дороговартісних і болісних процедур, а подекуди – втрати зуба. У цьому і полягає цінність таких профілактичних оглядів: ми виявляємо перші ознаки проблеми, для виправлення яких інколи достатньо просто змінити зубну щітку чи пасту. Втім, інколи доводиться наполягати на терміновому відвідуванні стоматологічного кабінету. Тож під час огляду залізничників ми вказуємо на проблему на спеціальному бланку, з яким людина може звернутися у будь-яку стоматологічну клініку.



Сергій Мясін, заступник директора клініки:




Ми плануємо продовжити практику подібних соціальних акцій спільно з профспілкою залізничників і транспортних будівельників України, і зараз розглядаємо можливість профілактичних оглядів і на інших залізничних підприємствах.


Власники дисконтної картки профспілки у нашій клініці мають 7 % знижку на терапевтичні послуги. А первинна консультація з визначенням плану лікування і рентген-діагностикою у нас безкоштовна для всіх відвідувачів.
Своїми враженнями поділилися наші спілчани, працівники Української швидкісної компанії.



Яна Козакова, старший стюард:




Інформацію про огляд і про те, що дисконтною карткою профспілки тепер можна скористатися і в стоматологічній клініці, нам повідомили у нашому профкомі. Зазвичай, використовую картку в «Еко-маркеті», який знаходиться неподалік. Я знала, що мені потрібно відвідати стоматолога, тому зараз проконсультувалася і конкретно визначила свої проблеми.



Дмитро Олійник, стюард:




Лікар вказав мені на декілька проблем, тому я вирішив прийти до клініки для більш детальної консультації.



Анатолій Коршев, старший стюард:




Я відвідував стоматолога не так давно, тому нагальних проблем у мене не виявилося. Але декілька порад були доволі корисними.



Олена РОМАНОВА, провідний фахівець відділу інформації Ради профспілки
Фото тут



  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти