ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
4 липня 2014  всі новини

Акція від «Клініки одного лікаря»

Наші спілчани – власники дисконтних карток, крім зафіксованих договорами знижок, можуть користуватися різноманітними акціями та спеціальними пропозиціями, які пропонують партнери дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників України, та суттєво економити свої кошти.



Так, «Клініка одного лікаря», яка вже тривалий час співпрацює з профспілкою в межах дисконтної програми, надаючи знижку 7 % на терапевтичне лікування, проводить чергову акцію в рамках соціального проекту «Здорова людина – здорова країна». Члени нашої профспілки та їхні родичі мають добру нагоду пройти процедуру чистки зубного ряду методом AirFlow за спеціальною ціною 250 грн. (звичайна вартість без знижки – 350 грн.). Ця пропозиція діє щосуботи до 1 вересня 2014 року.
Стоматологічний центр розташований за адресою: вул. Урлівська, 23 (М «Позняки», «Осокорки»). Графік роботи – з 9.00 до 21.00. У роботі лікарі використовують виключно сучасне обладнання та сертифіковані матеріали, первинний огляд проводиться безкоштовно, а для маленьких пацієнтів лікування молочних зубів коштує на 50 % дешевше. Найважливіше – якість роботи гарантує головний лікар – власник клініки.


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти