ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
6 лютого 2015  всі новини

Пропозиція до Дня закоханих від банку «Траст»

223_TRASTПартнер дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників України – банк «Траст» підготував для спілчан з нагоди Дня закоханих (14 лютого) вигідну пропозицію.


При розміщенні депозиту в гривні або іноземній валюті строком на 3, 9 або 12 місяців вкладник отримує додаткові бонуси: 1 % річних до депозиту в гривні та 0,4 % річних до депозиту в іноземній валюті. Оформлення слід провести з 9 по 27 лютого 2015 року у будь-якому відділенні банку.
Також керуючий Київською регіональною дирекцією банку «Траст» С.Стрюков нагадує спілчанам про можливість отримати кредити готівкою на придбання авто або рефінансування зі знижкою 60 % від базової річної ставки в будь-якому відділенні або точці експрес-кредитування банку.
Детальніше про акції та пропозиції банку «Траст» можна дізнатися у контакт-центрі за тел. 0-800-50-90-20 або у найближчому відділенні.

  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти