ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
19 травня 2015  всі новини

Знижки на пальне від WOG збільшено




269_WOG Один із найбільших партнерів дисконтної програми профспілки залізничників і транспортних будівельників України – мережа автозаправних комплексів WOG пропонує спілчанам – власникам дисконтної картки профспілки нові розміри знижок.

Тепер на кожному літрі пального можна зекономити 70 коп., незалежно від виду розрахунку. Максимальний об’єм пального, на який надається знижка – 80 літрів на добу. За кожен літр газу спілчани сплачують на 40 коп. менше, а також отримують 5 бонусів на кожну витрачену гривню при придбанні супутніх товарів у торговельних закладах мережі (крім алкогольних і слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів та акційних товарів і послуг).
Для того, щоб дисконтна картка почала працювати на пільгових умовах проекту, необхідно відправити смс-повідомлення з текстом «УКРПРОФЖД» (всі літери великі) на короткий номер 8525. Протягом доби має передзвонити оператор, якому слід вказати номер дисконтної картки профспілки, прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, марку автомобіля.
Для нарахування бонусів щоразу потрібно перед оплатою надавати на касі дисконтну картку (не більше, ніж тричі на добу). Бонуси накопичуються за кожну здійснену покупку, ними можна розраховуватися за будь-які товари, крім акцизних, під час покупки на автозаправних комплексах WOG.


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти