ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
15 жовтня 2015  всі новини

Профспілкова знижка на навчання – власникам дисконтних карток

Навчання у київському провідному профільному виші (Державному економіко-технологічному університеті транспорту) для спілчан – власників дисконтних карток профспілки залізничників і транспортних будівельників України та членів їхніх родин відтепер буде дешевшим.
Відповідну угоду у рамках діючої дисконтної програми 13 жовтня п. р. підписали Голова профспілки Вадим Бубняк і ректор Державного економіко-технологічного університету транспорту (ДЕТУТ), доктор економічних наук, професор, академік Транспортної академії України Михайло Макаренко.



IMG_2908


IMG_2911


Згідно з угодою ДЕТУТ надаватиме абітурієнтам – членам профспілки залізничників і транспортних будівельників України та дітям наших спілчан, які також є учасниками дисконтної програми, знижку 10 % на оплату навчання в університеті і 5 % – на підготовчому відділені.
Право на знижку мають також й інші родичі наших спілчан першого ступеня споріднення: батьки, чоловік або дружина.
Для отримання знижки абітурієнт при укладанні угоди з навчальним закладом має пред’явити свою дисконтну картку профспілки, а також довідку від голови відповідної профорганізації про те, що він справді є членом профспілки залізничників і транспортних будівельників України або його родичем.
Мета угоди між Радою профспілки та Державним економіко-технологічним університетом транспорту – зробити навчання у профільному виші доступнішим для працівників галузі і сприяти таким чином зміцненню традиції професійних династій, якою здавна славляться залізничники.


Відділ інформації Ради профспілки


Фото Олени Романової


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти