ПРО КАРТКУ Партнери Новини Контакти
27 вересня 2012  всі новини

Підключилася Одеса

Соціальний проект профспілки – дисконтна програма для спілчан – активно розвивається і просувається на нові терени: до роботи долучилася Одеська залізниця.


[singlepic id=57 w=320 h=320 float=center]


Над розвитком програми в регіоні працюватимуть двадцять осіб, для яких 11–12 вересня п. р. було організовано семінар-тренінг. З подібних заходів відбувався «запуск» програми у столиці, на Південній і Придніпровській магістралі.


Активісти представляли усі залізничні вузли Одеської магістралі. До початку навчання більшість із них вже мали загальне уявлення про проект, тож не було необхідності переконувати у вагомій мотиваційній складовій дисконтної програми, її користі для членів профспілки. А от спеціальні знання і навички, приміром, з ораторського мистецтва, ведення ділових переговорів, організаційного і тайм!менеджменту тощо стануть профактивістам у пригоді не лише в роботі з розвитку програми, а й у щоденній профспілковій діяльності.


Учасники семінару висловили своє бачення впровадження дисконтної програми у власних регіонах, обговорили, залучення яких партнерів було б цікавим і потрібним для майбутніх користувачів дисконтної картки. Протягом дводенного навчального процесу разом визначили ризики, з якими можуть зіткнутися, позитивні і негативні фактори, що, ймовірно, впливатимуть на процес укладання договорів.


Завідувач відділу організаційної і кадрової роботи Ради профспілки О.Гнатюк під час тренінгу зазначив, що працівники, які розвиватимуть програму на Одеській залізниці, можуть використовувати досвід своїх колег, що вже активно працюють над впровадженням дисконтної програми. При цьому значення мають як успіхи, так і невдачі «першопрохідців», аналіз яких допоможе правильно спланувати роботу.


Ще одним важливим фактором, який спрощує завдання тим, хто береться за розвиток програми, є вже напрацьований список партнерів. Якщо розпочиналася реалізація задуму «з нуля», і кожному підприємцю треба було доводити вигоду від співпраці з профспілкою у рамках нового і невідомого проекту, то тепер її партнерами є понад сорок підприємств і організацій, на досвід яких можна послатися у переговорах. Наприклад, укладено договори з відомою мережею медичних лабораторій «Сінево», мережею будівельних гіпермаркетів «Практикер» тощо.


Організований Радою профспілки дводенний семінар не минув для його учасників дарма. Вони одразу взялися за пошук потенційних партнерів і провели перші зустрічі. А дехто вже навіть може похвалитися укладеними договорами. Усі підписані на місцях угоди надсилаються до куратора дисконтної програми на Одеській залізниці – спеціаліста оргвідділу дорпрофсожу О.Післарь, а потім до Ради профспілки.


До речі, принесли плоди і семінари, що відбулися на Південній і Придніпровській залізницях. Приміром, харків’яни нещодавно уклали угоду з мережею аптек «911», розпочалася співпраця з підприємцями у Дніпропетровську, Керчі та Севастополі.


 Відділ інформації Ради профспілки


  Дисконтна програма: Партнери © 2019 Sergey Ruban Профспілка залізничників і транспортних будівельників України :  контакти