Дорогі друзі, активісти молодіжного руху профспілки! 

 

Цьогоріч Україна вперше відзначає День молоді разом із усім світом. 

 

Цією ініціативою молодіжні рухи і організації нашої держави показали, що вони прагнуть до європейської інтеграції, свободи та демократії. І цього ж року нашій молоді разом з усією країною довелося стати на захист своїх цінностей.

 

Ви – молоді залізничники, студенти і учні залізничних навчальних закладів – прогресивні, активні, цілеспрямовані, розумні та сильні. Тепер вам доводиться вирішувати значно серйозніші питання, і ви робите це зі звичною завзятістю та енергією. Ви там, де необхідні: дбаєте про свої сім’ї, волонтерите, бороните державу, навчаєтесь і працюєте. Не чекаєте завдань, а самі ставите їх собі.

 

І нехай сьогодні ви менше усміхаєтесь, але ваші усмішки щирі, обійми теплі, а плече, яке ви підставляєте друзям, – міцне та надійне.

 

Вітаю, друзі! Разом – до Перемоги!

 

Голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України

Олексій СЕМЕРУНЬ


До відома

Найближчим часом заплановано робочу зустріч членів Молодіжної ради профспілки. Про дату, час і місце – учасників буде повідомлено заздалегідь.

 

Анонсуємо

Сьогодні, в День молоді, Молодіжна рада профспілки запрошує до перегляду документальної кінострічки «Молодіжний фронт України». Це унікальна історія головної героїні з Маріуполя, яка вижила під час воєнних злочинів росії та геноциду українського народу в місті. 

Час – 12:00.

Фільм буде доступний на YouTube-каналі Української асоціації молодіжних рад та сторінках Міністерства молоді та спорту України.