Професія будівельника в усі часи вважається почесною і шанованою працею. Однозначно, що після Перемоги ми відбудуємо країну. І як наголосив Президент України Володимир Зеленський, це не просто слова і віра, а це наша реальність. 

 

Війна вплинула на всіх і на все, і українські будівельники чітко усвідомлюють, що наступними мають зайти вони, щоб коректно оцінити масштаби руйнувань і розпочати відбудову.

 

Голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України Олексій СЕМЕРУНЬ привітав будівельників з професійним святом:

 

«Вашу сумлінну працю гідно оцінюють залізничники, пасажири, жителі міст і сіл. Ви зводите надзвичайно важливі для транспортної галузі об’єкти, облаштовуєте їх, ремонтуєте та відновлюєте. Звичайно, руйнування, завдані інфраструктурі внаслідок війни, величезні, проте урядом поставлена амбітна мета – відбудувати усе за кілька років. Справді, роботи чимало, але ми впевнені, що це можливо завдяки вам, нашим висококваліфікованим й досвідченим майстрам своєї справи. Тож тримаймо стрій і працюймо кожен на своєму фронті!».