Сьогоднішній ранок знову почався з масованої ракетної атаки по Україні. Нелюди вкотре довели абсолютне бажання вбивати, нападати і руйнувати, демонструючи максимальну ненависть до людського життя, до демократії та свобод. Співчуваємо усім, хто постраждав. Обов’язково вистоїмо і переможемо.

Посеред жахіття війни згадаймо, що колись цього дня 32 роки тому було офіційно ухвалено рішення про створення Профспілки залізничників і транспортних будівельників України.

“Головна цінність профспілки – це люди. Рішучість, солідарність і одностайність спілчан, енергійність, наполегливість і принциповість голів профорганізацій всіх рівнів, професійність і небайдужість штатних працівників стали запорукою розвитку профспілки, зростання її авторитету.

Цьогоріч в профспілці – звітна кампанія. Всі профспілкові органи відзвітують про зроблене, проаналізують і, якщо необхідно, скорегують свою роботу.

Тож бажаю, щоб наші звітні збори і конференції демонстрували не лише результати роботи, а й дух єднання і співпраці.

Лише разом ми є силою, яка долає труднощі і протидіє викликам. Саме в єдності – наша сила”, – звернувся з теплими словами з нагоди 32-річчя Професійної спілки залізничників і транспортних будівельників України її лідер Олексій СЕМЕРУНЬ.