Енергія потрібна всім, всюди і завжди. Ukraine2Power в рамках співпраці з Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України продовжує підтримувати об’єкти критичної інфраструктури АТ «Укрзалізниця». Вже кілька місяців три автономні зарядні станції встановлено в реанімаційних відділеннях харківських клінічних лікарень на залізничному транспорті. У разі потреби до них буде підключено медичне обладнання.

Ми вже повідомляли про успішне тестування працівниками філії «Центр з будівництва та ремонту колії» трьох таких саме батарей в матеріалі раніше.

Як результат, і філія ЦОЗ, і філія ЦБРК зробили додатковий запит Ukraine2Power на 11 таких систем. Тож незабаром очікуємо важливий вантаж.

«Харків постійно зазнає обстрілів. Проте ми віримо в Перемогу, тримаємося і продовжуємо працювати. Звичайно, для усіх лікарень України важливо мати автономні зарядні станції, особливо для реанімаційних та операційних відділень. Тому вдячні партнерам та окремо профспілці за підтримку залізничних лікарень в ці важкі часи», – подякував очільник філії «Центр охорони здоров’я» Костянтин Гончар.

Наступний наш рівень співпраці – портативні системи резервного живлення із сонячними панелями. А про це трохи згодом.

Дякуємо,#Ukraine2Power, за підтримку українських залізничників.