Благодійну допомогу від Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way та норвезької компанії з управління залізничною інфраструктурою Bane NOR, за сприяння та підтримки Укрзалізниці, отримали спілчани-залізничники з Харкова та Харківщини.

Майже 10 тонн гуманітарного вантажу силами регіональної філії «Південна залізниця», дорожньої профорганізації, а також територіальних та первинних профорганізацій було розподілено залізничникам таких структурних та виробничих підрозділів, як: Харківська дирекція залізничних перевезень, Харківська, Основ’янська, Лозівська та Куп’янська дистанції сигналізації та зв’язку, локомотивні депо Куп’янськ, «Основа», Харків-Сортувальний, Лозова, вагонне вантажне депо Куп’янськ, вагонне депо Харків-Сортувальний, Куп’янська, Харківська, Лозівська та Основ’янська дистанції електропостачання, Куп’янська, Харківська, Лозівська, Ізюмська дистанції колії, Харківська дистанція захисних лісонасаджень, моторвагонне депо Харків, електровозне депо Харків-Головне, Харківський загін воєнізованої охорони.

Кожен такий пакунок складався зі: свинини тушкованої, рибних консервів, чаю, печива, соняшникової олії (2 пляшки), борошна, солі, цукру, згущеного молока, макаронних виробів (2 пачки), круп (кукурудзяна, пшенична), рису та консервованої квасолі.

Важливо, що допомагали пакувати, завантажувати та розвантажувати цей десятитонний гуманітарний вантаж для своїх колег залізничники з Харкова. Голова профспілки Олексій Семерунь традиційно зустрівся зі спілчанами і розповів про основні проблеми, над вирішенням яких наразі працює профспілка.

Рушаймо далі… Благодійну допомогу вже доставлено в прифронтові та деокуповані території.
Об’єднані спільною метою – рухаємось до Перемоги!