Профорганізація залізничників Запорізької дирекції залізничних перевезень підготувалася до цього важливого дня і заздалегідь закупила для дітлахів спілчан набори першачків. Деякі хлопчики та дівчатка вже їх отримали, проте ще залишились ті, які чекають своїх маленьких власників. Діти мають скоро разом з батьками приїхати з окупації.

 

Про підготовку до 1 Вересня, а також про цікаву гру, яку вигадала для хлопчика із родини залізничників, розповіла нам голова профорганізації Тетяна ВЕРБОВЕЦЬКА:

 

«Ми привітали усіх першачків – дітей працівників лінійних станцій з першим в їх житті навчальним роком, подарували їм пенали, фломастери, зошити та інше канцелярське приладдя, яке їм знадобиться в школі. Цікавою видалася зустріч з Давидом. Коли я йому запропонувала погратися в гру, – він залюбки погодився. Спочатку потрібно було обмалювали свою долоньку, далі розфарбувати малюнок і написати найважливіші слова, а також написати свою маленьку мрію. Важливими словами звичайно стали «Мама» і «Тато». А от щирими побажаннями дітлахів, з якими ми потім ще грали в цю гру, було, щоб скоріше закінчилась війна. Нехай так і буде. Перемоги нам! 

 

Сьогодні, в День знань, бажаємо усім діткам України щасливого і мирного майбутнього. Вітаємо вас, наші любі, з початком цікавого, захоплюючого та наповненого знаннями року!».