Дитячий оздоровчий табір «Трембіта» Ужгородської територіальної профорганізації з 7 березня 2022 року (відповідно до рішення президії дорпрофсожу регіональної філії «Львівська залізниця») почав приймати переселенців залізничників та членів їхніх сімей (жінок та дітей, чоловіків 60+ років).

 

Зусиллями Голови дорожньої профорганізації Я.Афтанаса створено необхідні умови для перебування людей: забезпечено теплопостачання, в окремому корпусі працюють загальні душові з гарячою водою, в кожному корпусі облаштовано приміщення для приймання їжі, де в наявності електрочайники, мікрохвильові печі, електроплити та необхідний посуд.

 

Усім, хто прибуває на поселення, запропоновано чай, каву та печиво. Питання з харчуванням наразі вирішується. Територіально поряд з оздоровчим табором (у межах 50 метрів) є кафе, де можна замовити гарячі страви, а також продуктовий магазин.

 

Поселення проводиться через штаб регіональної філії «Львівська залізниця».

 

Контактна особа:

Ярослав Дмитрович Афтанас

050 317 27 14, 063 465 85 12.

 

До відома залізничників, які вирішили перетинати кордон у пошуках прихистку.

 

Також залізничникам та членам їхніх сімей наразі надається консультативна допомога щодо спрощеного перетину кордонів з Угорщиною, Словаччиною та Чехією. 

За інформацією звертатися до Голови дорожньої профорганізації, контактні дані наведені вище.