Нещодавно залізничники Запорізького вузла отримали гуманітарну допомогу від облдержадміністрації, повідомив голова Запорізької територіальної профорганізації Андрій ХИЖНІЙ. 

 

«Неодноразово працівники звертались до адміністрації та голів первинок з проханням надати їм гуманітарну допомогу. Багато хто з них зараз перебуває на простої, заробітна плата впала, а ціни на продукти харчування навпаки зросли. Допоміг начальник Запорізької дирекції залізничних перевезень Ігор ТРИБІС. Він залучив підтримку Запорізької ОДА та подбав, щоб гуманітарна допомога надійшла залізницею якнайшвидше. А ми зі свого боку допомогли усе це розвантажити і доставити пакунки з продуктами харчування туди, де їх потребували», – додав голова теркому.

 

Тож ми вирішили детальніше розпитати у керівника дирекції про цей гуманітарний вантаж.

 

– Ігорю Миколайовичу, чи вже отримали працівники цю допомогу? І чи усіх вдалося охопити?

 

– Так, ми вже передали 6 тисяч продовольчих наборів від облдержадміністрації працівникам різних структурних підрозділів, а також пенсіонерам-залізничникам Запорізького вузла. Навіть вдалося невелику кількість доставити у Пологи.

 

Заявок дійсно багато, люди у скрутному становищі, більшість підприємств Запоріжжя зараз не працює, тому ми намагалися охопити усіх. Хто не отримав цього разу, ще матиме таку можливість. Найближчим часом знову звертатимемося до держави по допомогу. А наразі дякуємо голові Запорізької обласної державної адміністрації Олександру СТАРУХУ і його заступниці, відповідальній за цей напрям роботи, Златі НЕКРАСОВІЙ за те, що відгукнулися, організували збір і доставку такої кількості гуманітарного вантажу.

 

Не менш важлива тут правильна і ефективно налагоджена комунікація. Ми вийшли з пропозицією до ОДА – вони відреагували. Попередньо разом з профспілкою зібрали заявки. Як прибув вагон з допомогою, ми усі разом його розвантажили і передали у структурні підрозділи для розподілення між працівниками. Дякуємо всім, хто долучився, за злагоджену роботу.