ХЕРСОН

Як ми вже повідомляли, в рамках гуманітарної допомоги, наданої Міжнародною ITF  – International Transport Workers’ Federation та Європейською федераціями транспортників ETF  – European Transport Workers’ Federation, передано продуктові набори залізничникам Херсона (на той час місто якраз тільки-но почало оговтуватися від окупації).

Нагадуємо, що з Фонду солідарності (Union Solidarity Fund), який було створено МФТ та ЄФТ у 2022 р. для підтримки українських членських організацій, на початку осені профспілці було виділено благодійну допомогу. І заручившись підтримкою мережі магазинів Novus, нам вдалося придбати продукти тривалого зберігання саме вітчизняних товаровиробників. Загалом 3,5 тис. продуктових наборів. Гуманітарний вантаж успішно був доставлений в Харків, на Чернігівщину, Дніпропетровщину, а також в деокупований Херсон.

За сприяння Ради профспілки, керівництва регіональної філії «Одеська залізниця» та Одеської дорожньої профорганізації спілчани Херсонського регіону отримали 500 продуктових наборів. В їх транспортуванні та доставці членам профспілки активно допомогли адміністрація і Херсонська територіальна профорганізація.

Залізничники Херсона вдячні за небайдужість і підтримку усім, хто долучився.

 «Конкретними справами – до конкретних цілей!» профспілка рухається далі. І вже найближчим часом повідомимо вас, наші спілчани, про подальші важливі кроки в отриманні гуманітарної допомоги українським залізничникам від міжнародних партнерів. Адже профспілки всього світу об’єдналися, щоб підтримати працівників критично важливої транспортної інфраструктури України. І ця підтримка справді відчутна і надзвичайно важлива в реаліях сьогодення.