Від початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ ерефії точилися важкі бої за Чернігівщину. Десятки зруйнованих мостів та шляхопроводів, пошкоджені та знищені тисячі житлових будинків, але могутні захисники України зупинили ворога і відбили ворожі атаки. 

 

Люди досі оговтуються від того лиха, яке утворили росіяни на чернігівській землі. Щоб підтримати залізничників, профспілкою було виділено майже 900 продуктових наборів, сформованих в рамках допомоги від міжнародних партнерів Міжнародної та Європейської федерацій транспортників.

 

Конкретними справами – до конкретних цілей! В підтримку цього гасла Київська територіальна профорганізація на чолі з головою Олександром Бєліковим разом з колегами із Конотопу долучилися до спільної роботи в наданні допомоги спілчанам. Залізничники зі структурних підрозділів: моторвагонного депо Чернігів (цехи і виробничі дільниці в містах Ворожба, Конотоп, Ніжин та Чернігів), Чернігівської дистанції колії, Ніжинської дистанції сигналізації та зв’язку, Київської дистанції електропостачання (Чернігівська дільниця), вагонного депо Дарниця (Чернігівський пункт технічного огляду), Бахмацької дистанції захисних лісонасаджень вже отримали гуманітарні пакунки і подякували міжнародним партнерам і профспілці за турботу. 

 

Слід відзначити важливу допомогу залізничників в пакуванні гуманітарного вантажу колегам, а це – спілчани Ніжинської дистанції сигналізації та зв’язку, моторвагонного депо Фастів разом з головою первинної профорганізації Іваном Беспалим та Київської дирекції залізничних перевезень, первинку якої очолює Петро Хлистун. Це ще раз підтверджує, що залізничник залізничнику – надійне плече.


ПочатокУ наступній публікації – гуманітарний вантаж з продуктовими наборами прибув у прифронтові території залізничних вузлів регіональної філії «Придніпровська залізниця».