Історія профспілки залізничників і транспортних будівельників у незалежній Україні почалася 23 січня 1992 року. Щиро вітаю колег і всіх спілчан із 29-ю річницею її створення!

 

На нашому шляху за цей період було чимало перепон, труднощів і випробувань, проте потужна галузева профспілка долала виклики часу. Наразі тиск з боку адміністрації посилюється і постають нові проблеми. У реаліях сьогодення профспілка всіма передбаченими чинним законодавством діями вишукує можливості системно і наполегливо відстоювати трудові права та соціальні гарантії спілчан.

 

Для цього дуже важливо мати надійну та свідому підтримку спілчан, адже лише об’єднавши зусилля, ми здатні подолати проблеми і досягти у боротьбі за трудові права працівників позитивних результатів. 

 

Життєдіяльність профспілки саме в її єдності. Тож згуртуймося!

 

2021-й – особливий і відповідальний рік: у профспілці розпочалася звітно-виборча кампанія. Її проведення ускладняється ситуацією, пов’язаною із перебігом теперішніх і непередбачуваних у майбутньому карантинних заходів, зумовлених пандемією COVID-19, тож треба бути готовими адекватно реагувати та працювати у даних умовах. І ми усвідомлюємо свою високу відповідальність.

 

Гасло звітно-виборчого року – «Сильний лідер – сильна профорганізація!». Тож у кожній первинці та інших профспілкових ланках має відбуватися активна й ефективна робота всього профактиву із залученням спілчан задля зміцнення організацій всіх рівнів з метою подальшої продуктивної роботи на благо членів нашої профспілки.  


З повагою Вадим Бубняк, 

Голова Федерації профспілок транспортників України, 

Голова профспілки залізничників і транспортних будівельників України