Як і обіцяли, гуманітарна допомога від Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way та норвезької компанії з управління залізничною інфраструктурою Bane NOR за сприяння і підтримки АТ «Укрзалізниця» успішно доставлена залізничникам Запоріжжя та Дніпропетровщини (працівникам з Нікополя, Кривого Рогу, Марганця, Мелітополя, Полог та інших міст). Загалом понад 18 тонн гуманітарного вантажу.

Силами дорожньої профорганізації Придніпровської залізниці та Запорізької територіальної профорганізації, а також міцних рук спілчан-залізничників з Дніпропетровщини, які прибули до Києва, щоб допомогти колегам пакувати, вантажити та відправляти продуктові набори – нам усе вдалося. І вже на минулому тижні гуманітарний вантаж з допомогою регіональної філії «Придніпровська залізниця» прибув в регіони.

Ми вдячні вам, наші спілчани, за хороші відгуки і теплі слова міжнародним організаціям, Укрзалізниці та профспілці. Ми отримали багато фото і відео з різних міст. Ми чули як під час запису якраз лунала повітряна тривога. Це – реалії, в яких живе країна… І в цих реаліях сьогодні працюють українські залізничники. Міць і відважність у кожному з вас.

Трохи деталей кому вдалося допомогти.

Дорпрофсожем Придніпровської залізниці передано гуманітарні набори членам профспілки з вагонного депо Нижньодніпровськ-Вузол, що проживають на прифронтовій території Запорізького регіону та ПрАТ «Запорізький електровозоремотний завод», передати ще іншим спілчанам допомогли колеги з територіальних профорганізацій.

Криворізька територіальна профорганізація та її первинки надали допомогу спілчанам з оборотного локомотивного депо Нікополь та моторвагонного депо Нікополь, станції Нікополь, Нікопольських дистанцій колії та електропостачання, експлуатаційного вагонного депо Батуринська, Криворізького територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд», Криворізької дистанції лісонасаджень, Апостолівської дистанції сигналізації та зв’язку, станцій Марганець та Мирова.

Запорізька територіальна профорганізація та її первинки забезпечили наборами членів профспілки із Запорізької механізованої дистанції вантажно-розвантажувальних робіт, відбудовного поїзду № 7 станції Запоріжжя-2, станцій Запоріжжя-1 та Запоріжжя-2, Запоріжжя-Ліве, вагонних депо Пологівського та Запоріжжя-Ліве, Хортицької та Пологівської дистанцій колії, Запорізької та Пологіської дистанцій сигналізації та зв’язку, Запорізьких дистанцій електропостачання та захисних лісонасаджень, Мелітопольського та Пологівського локомотивних депо, Запорізького моторвагонного депо, вокзалу станції Запоріжжя-1, Запорізької дирекції залізничних перевезень, відділової лікарні на станції Запоріжжя-2.

Об’єднані спільною метою – рухаємось до Перемоги!