«Молодіжна рада Запорізької територіальної профорганізації у завзятті до добрих справ бере приклад з теркому.

Так, нещодавно Запорізький терком у співпраці з постійним партнером – місцевою організацією Червоного Хреста в Україні подбав про видачу спілчанам зі статусом ВПО 89 теплих ковдр.

А молодіжні профлідери первинок, заручившись підтримкою, яку надали очільник теркому Андрій Хижній і голова Молодіжної ради профспілки Катерина Ізмайлова, допомогли спілчанам отримати знеболювальні та жарознижувальні ліки, а також препарати цинку, заліза та вітаміни тим працівникам, кому вони необхідні за призначенням лікарів.

Молодіжка теркому також роздала членам профспілки дитячі вітамінні комплекси. Їх кількість, на жаль, була дуже обмежена, але намагались врахувати усі підрозділи регіону, – розповіла голова молодіжної ради Запорізької територіальної профорганізації  Катерина.  – Дбає молодь і про саморозвиток: наприкінці січня взяли участь у інтелектуальній грі, присвяченій Дню Соборності України. Організатори підготували питання пов’язані з історією нашої країни, було повчально та цікаво. А найближчим часом, на молодіжному семінарі, запланована лекція  від історика Запорізького краєзнавчого музею».