Вітаємо Молодіжну раду профспілки з отриманням Подяки від громадської організації Let’s do it Ukraine за сприяння реалізації соціальних екологічних проєктів!

Молодіжна рада Профспілки залізничників і транспортних будівельників України підтримала ініціативу  Let’s do it Ukraine до Всесвітнього дня прибирання і стала інформаційним партнером цієї екологічної організації, яка, до речі, є представником міжнародної організації Let’s Do It World в Україні.

Завдяки профспілковій молоді із закликом приєднатися до всесвітньої екологічної акції ознайомилися понад 40 тис. пасажирів поїздів Інтерсіті: два тижні ролик із запрошенням транслювався на інформаційних екранах денних швидкісних поїздів.

Також у пасажирських поїздах, деяких електричках, на Київській і Рівненській дитячих залізницях, в окремих структурних підрозділах завдяки молодіжним активістам розміщено 2 тис. плакатів на підтримку екологічно-відповідального способу життя.

Подяку від Let’s do it Ukraine прийняла новий член профспілкової молодіжної команди, інженер І категорії регіонального центру управління рухом регіональної філії «Львівська залізниця», голова молодіжної ради об’єднаної профорганізації Львівської дирекції залізничних перевезень Лідія Нарижняк на Першому Всеукраїнському молодіжному екологічному форумі, який відбувся у Києві наприкінці вересня.

А Молодіжна рада профспілки і Let’s do it Ukraine вже працюють над подальшим розвитком співпраці.