Оскільки такі змагання проводилися вперше, не обійшлося без технічних казусів, з якими стикнулися організатори: спочатку до гри долучилися 14 команд по п’ять учасників у кожній, пришвидшити початок гри не вдавалося і було втрачено чимало часу, тому змагання вирішено перенести на наступний день.

І гра відбулася. Динамічно, драйвово, завзято команди крок за кроком вирішували складні завдання, збирали ключі і віднаходили правильні відповіді. А проводив їх лабіринтами квесту один із досвідчених тренерів Чернігівського навчально-методичного центру Федерації профспілок України Віталій Копиш. Саме він підготував різні завдання, в яких потрібно було вказати імена світових профспілкових постатей, відомі дати в історії профспілкового руху, приховані частини фото, виміряти відстань між містами України за допомогою google-maps, розгадати ребуси, анаграми тощо.

 

Майже півтори години напруженої боротьби і головна мета була досягнута. Першою, з відривом в одну хвилину, лідирувала команда молодіжної ради територіальної профорганізації Рівненської дирекції залізничних перевезень, другою фінішувала молодь з Конотопської дирекції залізничних перевезень, третє місце у молодіжної ради Ковельського вузла.

 

Вітаємо переможців першого профспілкового онлайн-квесту! Сподіваємось, що такі змагання будуть доброю традицією і жодні перепони, на кшталт карантинних обмежень, не стануть на заваді нашій молоді об’єднуватися і з користю проводити час разом.