Благодійна допомога залізничникам виробничих підрозділів філій «Пасажирська компанія» та «Вокзальна компанія»

Профспілка залізничників і транспортних будівельників України продовжує розповідати про благодійну допомогу від Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way та норвезької компанії з управління залізничною інфраструктурою Bane NOR. Це стало можливим завдяки сприянню і підтримці Укрзалізниці – Ukrzaliznytsia.

Гуманітарний вантаж успішно доставлено у прифронтові міста – Миколаїв та Нікополь, а також в деокупований Херсон. Понад 5 т вантажу – такий об’єм благодійної допомоги профспілка відправила залізничникам виробничих підрозділів філій «Пасажирська компанія» та «Вокзальна компанія».

Ми запитали у голови первинної профорганізації пасажирського вагонного депо станції Миколаїв Алли Кирилюк, яка разом з працівниками депо збирала гуманітарні набори та готувала до відправлення, які відгуки спілчан про цю допомогу.  

«Набори отримали працівники пасажирських депо, вокзалів та станцій. І хоча гуманітарну допомогу вони отримують не вперше, вони залишились дуже задоволені вмістом саме цих пакунків. Адже в них є борошно, олія, крупи, тушковане м’ясо, консерви, солодощі та інші продукти тривалого зберігання. Звісно, така допомога необхідна людям, бо ми живемо і працюємо на території, яка часто обстрілюється ворогом. Тож дуже вдячні Укрзалізниці, профспілці та міжнародним організаціям, які зібрали для нас кошти, за цю допомогу», – прокоментувала голова первинки.

Голова об’єднаної профорганізації філії «Пасажирська компанія» Вадим Кукса доповнив: «Добре, що завдяки Голові профспілки і співпраці з Укрзалізницею та міжнародними партнерами ми маємо змогу допомагати працівникам філії гуманітарними наборами. Це велика підтримка для людей у важкі часи, за яку ми щиро вдячні. Зауважу, що цей гуртовий вантаж вдалося доставити завдяки координації зусиль профспілки, Укрпошти та філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця». Тож окремі слова подяки генеральному директору Укрпошти Ігорю Смілянському та директору ДОПП «Укрпошта» Ігорю Полікарпову, директору філії «Пасажирська компанія» Олександру Перцовському та його заступнику Володимиру Любці. А також щирі слова подяки усім залізничникам, які допомагають втілити в життя цю благодійну місію».

Рушаймо далі… У наступних публікаціях – гуманітарний вантаж вирушив працівникам Південної залізниці.

Об’єднані спільною метою – рухаємось до Перемоги!