Захід проходив в рамках спільного проєкту Trade Union Lifeline, організованого Київською обласною радою профспілок України спільно з Профспілкою працівників державних установ України та ГО «Трудові ініціативи» для збору пожертвувань та надання допомоги переселенцям, біженцям та іншим людям, які постраждали від війни.

 

Сповнена яскравих вражень про проведених захід розповіла одна із головних його організаторок заступниця голови Молодіжної ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України Катерина ІЗМАЙЛОВА: 

 

«Зараз надзвичайно важливо наповнювати життя наших дітлахів яскравими фарбами. Тому на нашому острівку ми намагалися створити їм особливу атмосферу добра, допомогти повернути відчуття безпеки, осяяти їхні обличчя посмішками. І нам це вдалося, адже окрім радісних дітей, до нас залюбки долучалися й дорослі. Це і місцеві волонтери, які проходили повз, і бабуся з подорожньою валізкою, і батьки натхненних маленьких митців. А, враховуючи важливість і необхідність таких творчих заходів, ми вже плануємо найближчим часом організувати подібні в західних регіонах країни, які зараз стали місцями прихистку для вимушених переселенців».

 

Тож добрими справа і щирими намірами разом з молоддю дбаймо про майбутнє нашої держави. Підтримуймо наших захисників! Все буде Україна!