Перші партії продуктових наборів у рамках співпраці профспілки з Global Ukraine Rail Task Force, WE AID, United Way, Bane NOR, Rail Partners, SJ AB та Укрзалізницею вже отримали залізничники на місцях.

Переважно, це працівники філій і ПрАТів, в яких під дію програми підпадала невелика кількість спілчан (див. фото). Набори для них представники профорганізацій збирали на початку березня https://zalp.org.ua/news/mizhnarodna-dopomoga-solidarnist-u-diyi/.

Також в рамках цього проєкту продуктові набори вже видали своїм спілчанам Дніпропетровський і Запорізький теркоми профспілки (докладніше – згодом).

А завдяки оперативній звітності голів профорганізацій Рада профспілки вчасно інформує міжнародних партнерів про хід реалізації спільного проєкту.

Профспілки залізничників і транспортних будівельників України з початку повномасштабного вторгнення реалізує вже третій масштабний благодійний проєкт з продуктовими наборами. Нагадаємо, що дія цієї благодійної програми поширюється на залізничників з прифронтових і деокупованих територій, а також тих, які потрапили у складні життєві обставини і потребують допомоги (незалежно від місця проживання).