Сімейну онлайн-вікторину «Покоління НОВЕ знає про залізницю ВСЕ» для дітей залізничників організувала і провела 1 червня Молодіжна рада профспілки.

«Спільна участь у змаганнях, командна гра і жага до перемоги об’єднують. Тому підказки батьків під час вікторини тільки вітаються. Ми хочемо подарувати залізничникам ще одну можливість якісно, цікаво і весело провести час разом із дітьми, розповісти їм про свою роботу. Адже ніщо не замінить дітям спілкування з батьками», – розповідає голова Молодіжної ради профспілки, організаторка та ініціаторка вікторини Катерина Ізмайлова.

Цьогоріч естафету прийняла молодіжна рада територіальної профорганізації Рівненської дирекції залізничних перевезень. За традицією, ведучими були переможниця попередньої гри Єва та голова молодіжної ради теркому Валерій Наумов.

А наступного літа онлайн-гру зустрічатиме Конотоп, адже саме звідти семирічна Поліна, яка перемогла цього разу. Вони з мамою, електромеханіком Ярославою, дізнались про вікторину від голови молодіжної ради Конотопської дистанції сигналізації і зв’язку Алли Замули. Алла очолює і молодіжну раду теркому, тож наступного року вони будуть ведучими.

Поцікавились у Поліни, як вдалось виграти і чи сподобалась гра.

«Вдома постійно говоримо про залізницю, мамину роботу. Ще новини дивимось. І мама допомагала. Гра була цікава», – розповідає дівчинка.

Дванадцятирічна Евеліна протягом гри постійно виривалась вперед, а в результаті посіла друге місце. Сама дівчинка з м. Оріхів Запорізької області, яке майже зруйноване постійними обстрілами, її тато Олександр працював раніше в Пологівській дистанції сигналізації і зв’язку. Зараз родина мешкає у Запоріжжі. Саме Олександр, який зараз працює у Запорізькій дистанції, побачив допис на сторінці голови молодіжної ради територіальної профорганізації Катерини Хижньої і запропонував доньці взяти участь у грі.

У Евеліни ми запитали, чи важко було відповідати на запитання про залізницю. Дівчинка здивувалась: «Не було нічого складного. У мене ж тато працює на залізниці, він мені все це розповідав. І навіть майже не підказував під час гри, я сама все знала». Наступного року Евеліна планує знову поборотися за перше місце.

Тож чекаємо на нову зустріч!