На минулося тижні відбувся інформаційно-аналітичний тренінг «Що необхідно знати кожному профспілковцю», який передбачав три модулі, інтерактивні лекції, практичні заняття, обмін досвідом. Молоді залізничники – учасники тренінгу ділилися неймовірними враженнями і позитивними відгуками від профспілкового заходу.

Від ідеї до проєкту, втіленого в життя, розповідає голова Молодіжної ради профспілки Катерина Ізмайлова:

«Минулої суботи закінчився крайній в цьому році модуль цього тренінгу. Це була неймовірна подія, яка надихнула мене та, сподіваюсь, усіх учасників, на нові досягнення та зміни.

Протягом трьох модулів ми отримали безцінний досвід від провідних експертів з різних галузей профспілкової діяльності Олени Булавін, Андрія Осьмака, Лариси Нестеренко, а також ознайомилися з основами трудового законодавства від ГО «Трудові ініціативи», основами проєктного менеджменту від Ольги Дзержинської та Олександри Богун, навчились самопрезентації з Павлом Осіковим та згуртувались, як команда, під чуйним керівництвом Антона Дмитрієва.

Інтерактивні лекції та практичні заняття допомогли нам зрозуміти основні принципи організації профспілкової роботи.

Особливо вразило, як учасники школи активно взаємодіяли між собою та обмінювалися досвідом. Це було надзвичайно важливо, оскільки ми зрозуміли, що разом – сильніші, і наша спільна праця може реально змінити  профспілковий рух.

Щирі слова подяки Анатолію Кулешову за його неймовірну роботу та внесок у проведення цього тренінгу. Разом нам вдалося створити атмосферу довіри та взаємопідтримки, яка допомогла всім учасникам відчути себе частиною великої профспілкової родини. Завдяки твоїм наполегливим зусиллям та професіоналізму цю подію успішно втілено в життя.

Також дякую усім спікерам, які поділилися своїм досвідом та знаннями з нами. Ваші лекції надзвичайно пізнавальні та мотивуючі. Ви надихнули нас вірити у свої сили та бути активними учасниками профспілкового руху.

Не можу не згадати й усіх учасників школи. Ваш ентузіазм та зацікавленість – дивовижні. Разом ми пройшли складні завдання та виклики, що підтвердило нашу готовність працювати пліч-о-пліч для досягнення спільних цілей.

І ще раз хочу дякую організаторам: Профспілці залізничників і транспортних будівельників України та Olof Palmes Internationella Center в особі Inga Näslund та Юлії Міцкевич. Завдяки вам «Школу молодого профспілковця» вдалося зробити незабутньою подією. Ваша праця для нас, молодих профспілковців, надзвичайно важлива і ми вдячні за можливість навчатися та професійно зростати разом з вами».