Поновлюється виплата премії тим працівникам АТ «Укрзалізниця», яким відповідно до пп. 1.1.2 п. 1.1 рішення правління (протокол № Ц-54/31 Ком.т від 14.03.2022) було відтерміновано її нарахування та виплату за основні результати діяльності (виконання основних показників преміювання). Таке рішення ухвалено правлінням АТ «Укрзалізниця» 24 жовтня. До цієї категорії працівників належать: інженерно-технічний персонал виробничих підрозділів, співробітники філій, які в період військового стану премії не отримували, співробітники апарату управління регіональних філій, філій, тощо. 

 

Тож недооцінювання внеску кожного працівника в забезпечення стабільної роботи залізниці під час воєнного стану, на чому весь цей час наполягала профспілка у зв’язку з несправедливим розподілом премії за результатами господарської діяльності, УСУНУТО. Наші неодноразові звернення, аргументи під час перемовин дали відповідні результати. Таким чином рух Укрзалізниці у напрямку соціальної відповідальності перед працівниками – СТАБІЛІЗУЄТЬСЯ.

 

Та категорія працівників, якій поновлено виплати, отримає премію вже у листопаді разом із зарплатою за жовтень.

 

Окремо слід зазначити, що ухвалене нещодавно рішення правління не стосується працівників, посади яких належать до номенклатури посад голови правління АТ «Укрзалізниця» і які працюють на умовах індивідуальних трудових договорів, крім начальників служб регіональних філій.