Дорогі спілчани, колеги, ветерани, щиро вітаю кожного з вас
з Днем Профспілки залізничників і транспортних будівельників України!


Вже 18 років у першу неділю серпня ми відзначаємо свято, яке стало символом єдності і згуртованості профспілкових лав, свято тих, хто вірить у непереборну силу спільних дій, хто готовий підставити команді однодумців міцне плече солідарності.

Наша профспілка поступово домагається вирішення нагальних проблем галузі, протистоїть негараздам і дає відсіч зазіханням на трудові права та соціально-економічні інтереси залізничників.

Щодня – нові виклики, щороку боротьба стає гострішою, але разом ми – нездоланна сила! Ми довели це спільними акціями, коли пліч-о-пліч вимагали, аби голос трудового колективу залізниці, голос профспілки, наш з вами голос, почули в найвищих кабінетах. 

Ми маємо міжнародну підтримку і визнання – наші колеги з Європи і всього світу неодноразово висловлювали солідарність, підтримували нас порадами і справами.

У нинішніх реаліях ми постійно шукаємо нові підходи до розвитку соціального діалогу, застосовуємо міжнародний досвід, запроваджуємо різноманітні соціальні ініціативи та проєкти, вдосконалюємо напрацьований досвід на користь людини праці. 

З нагоди нашого профспілкового свята бажаю всім вам, дорогі друзі, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших оселях, миру і злагоди.

 

З повагою
Вадим БУБНЯК,

Голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України