Шановні залізничники, працівники сталевих магістралей, щиро вітаю вас з професійним святом – Днем залізничника!

 

В цей святковий день ми сповнені гордості за здобутки багатьох поколінь залізничників, які вписали безліч яскравих сторінок в історію магістралей. Саме завдяки вам вперед щоденно крутиться сталеве колесо залізниці. Завдяки вашій складній і відповідальній роботі: і вдень, і вночі, в будні і свята вчасно та безпечно здійснюється перевезення пасажирів і вантажів. Своєю наполегливою і сумлінною працею саме ви забезпечуєте стабільність роботи головної транспортної артерії нашої країни. І чомусь саме вас завжди просять почекати, доки поліпшиться фінансовий стан Товариства, будуть виплачені кредити, увійде у курс справ черговий новий менеджмент та інше.

 

Тому цьогоріч профспілка День залізничника відзначала попереджувальною акцією протесту біля стін головного офісу АТ «Укрзалізниця». Цей захід був зумовлений необхідністю нагадати роботодавцю про виконання ним раніше підписаних домовленостей. І як результат наших з вами рішучих дій, вже сьогодні зранку у привітанні очільника Товариства з’явилися певні поступки. 

 

Тепер очікуємо відповідної реакції щодо решти вимог, які були висунуті профспілкою і підтримані пікетувальниками. Боротьба триває… Ми вкотре сьогодні довели, що Профспілка залізничників і транспортних будівельників України тримає руку на пульсі, впевнена у своїх діях та рішеннях, а у роботі дотримується принципової та непохитної позиції – праця залізничників має високо цінуватися і гідно оплачуватися.  

 

Бажаємо всім вам здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та впевненості у світлому майбутньому.

 

З повагою

Вадим Бубняк, Голова Федерації профспілок транспортників України,
Голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України