Нещодавно в Одесі в офісі Профспілки робітників морського транспорту України відбулася робоча зустріч керівництва Федерації профспілок транспортників України (ФПТУ).

Нагадаємо, що в середині лютого 2022 року Головою ФПТУ обрано Голову Профспілки залізничників і транспортних будівельників України Олексія Семеруня, а його заступником – Голову Профспілки робітників морського транспорту України Олега Григорюка.

Лідер профспілки, Голова ФПТУ Олексій Семерунь на запрошення колег-транспортників взяв участь у таких заходах ПРМТУ:

– Благодійна акція для моряків-членів ПРМТУ, організована профспілкою разом з благодійним фондом «МОРТРАНС» при підтримці ITF Seafarers’ Trust, на якій родинам моряків вручено гуманітарні набори.

– Зустріч з курсантами Національного університету «Одеська морська академія», на якій майбутні моряки докладніше дізналися про свої трудові права відповідно до законодавства і створені ПРМТУ можливості для побудови успішної кар’єри.

– V засідання Центральної ради Профспілки робітників морського транспорту України, де обговорено діяльність профспілки в умовах воєнного стану в Україні та ухвалено важливі і необхідні рішення щодо подальшої роботи.

Лідери двох найбільших галузевих профспілок робітників залізничного і морського транспорту обмінялися досвідом роботи, обговорили своє бачення розвитку Федерації профспілок транспортників України, одним із векторів якого визначено тісну співпрацю з Міжнародною та Європейською федераціями транспортників.

Також про це на офіційних джерелах ПРМТУ.