Робочою групою оперативно доопрацьовано позицію Спільного представницького органу профспілок з урахуванням висловлених пропозицій членів СПО. Узагальнену позицію всеукраїнських профспілок щодо подальшого проведення пенсійної реформи в Україні буде представлено на профспілкових зборах 27.01.2011 р. Керівництво СПО має довести її до відома Прем’єр-міністра України М.Азарова, народних депутатів України та висвітлити під час парламентських слухань з даного питання 16 лютого 2011 року.

На засіданні також ухвалено рішення організувати широке обговорення альтернативних пропозицій СПО щодо проведення пенсійної реформи в Україні у профспілкових організаціях всіх рівнів з метою висловлення думки та направлення листів, телеграм на адресу Кабінету Міністрів України, Мінсоцполітики України, Верховної Ради України на підтримку позиції СПО профспілок.

Із висновками та пропозиціями Спільного представницького органу всеукраїнських профспілок до проекту Закону України «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» можна ознайомитися у розділі „Напрями діяльності” сайту профспілки.

Відділ інформації Ради профспілки