12 червня у запеклім бою за Україну обірвалося життя залізничника, воїна і патріота своєї держави АЛЄНІЧЕВА Антона Валентиновича. Про загибель 35-річного машиніста повідомив голова первинної профорганізації Криворізького локомотивного депо Анатолій Кулешов:

 

«Антона більше з нами немає… Протягом трьох місяців з початку повномасштабного вторгнення боронив країну у найзапекліших боях і врешті віддав за Батьківщину своє ще молоде життя. Один із тієї плеяди Героїв України, яких з 2014-го вигартувала війна на Донбасі. Указом Президента у 2015 році нагороджений медаллю «ЗАХИСНИКУ ВІТЧИЗНИ».

 

Вирізнявся стійкістю, цілеспрямованістю, мужністю і рішучістю. На залізниці пройшов свій професійний шлях від слюсаря з ремонту рухомого складу до машиніста електровоза. Професіонал, який неодноразово показував високі знання у змаганнях з профмайстерності і здобував перемогу.

 

Співчуваємо сім’ї загиблого. Без батька залишилось троє діток. Добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у нашій пам’яті, у пам’яті рідних, друзів, колег і усіх, хто знав його, любив та шанував.

 

Дякую, друже, за все! Я вірю, що ця величезна втрата заради миру і спокою в Україні. 

 

Ти – Герой новітньої історії нашої держави, коли докорінно змінюється уявлення світу про українців…»

 

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! 

СЛАВА ЗАЛІЗНИМ ГЕРОЯМ!