З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 27 жовтня, на 73 році життя відійшла у Вічність наша колега, начальник господарчого відділу філії «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця», голова профорганізації філії Любомира Дмитрівна Чернова.

Залізниці Любомира Дмитрівна присвятила майже 20 років. Грамотний і кваліфікований фахівець, вона тривалий час працювала в Головному юридичному управлінні Укрзалізниці на посадах від провідного юрисконсульта до начальника відділу організаційно-методичної роботи. У 2011 році очолила господарський відділ в ДП «Український транспортно-логістичний центр» (зараз – філія «Центр транспортної логістики»), дбала про функціонування і життєдіяльність підприємства.

«Очоливши профорганізацію, Любомира Дмитрівна огорнула турботою наш колектив», – згадують колеги. Незабутні поїздки і свята згуртували працівників, а професійні юридичні поради неодноразово допомагали спілчанам.

На долю Любомири Дмитрівни випало багато випробувань, але вона лишалася енергійною, оптимістичною і доброзичливою людиною, відданою матір’ю і щасливою бабусею.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і колегам Любомири Дмитрівни. Сумуємо разом з вами…

Вічна пам’ять…