Юристами апарату Ради профспілки тільки за 2023 рік подано 80 судових позовів стосовно невиплати роботодавцями матеріальної допомоги на оздоровлення (вони в Єдиному державному реєстрі судових рішень). За цими справами вже відбулося понад 100 судових засідань. Таку ж практику застосовують усі наші ланки. І наша профспілка розширює цю діяльність.

Нами налагоджено систематичну роботу з підтримки і супроводу індивідуальних судових спорів.

Як це відбувається:

Профспілка через адвокатські запити отримує у роботодавця необхідні документи, наші юристи та голови первинок складають позови і дають старт справі. Надалі юристи апарату Ради профспілки здійснюють повний супровід справ, надають необхідні консультації, готують процесуальні документи, а також беруть участь у засіданнях судів усіх інстанцій (першої, апеляційної і касаційної).

І це наша, спрямована на результат, повноцінна стратегія захисту трудових прав. Тому не дозволяйте вводити себе в оману закидами з АНОНІМНИХ джерел. Довіряйте перевіреній інформації.

Тож, якщо ви бажаєте відстояти свої права у суді, звертайтеся до голів первинних профорганізацій або до Ради профспілки. Нагадуємо, що в 2023 р. відкрита Онлайн-приймальня на сайті профспілки, де ви можете отримати фахову консультацію з правових питань.