Сьогодні, 26 серпня, у Литві відзначають День залізничника (Geležinkelininko dieną). Профспілка залізничників і транспортних будівельників України щиро вітає працівників залізничної галузі Литви та литовських колег з Федерації профспілок залізничників Литви (LGPF) з професійним святом!

«Ми глибоко вдячні литовським залізничникам за щиру і теплу підтримку України, за руку допомоги, яку Федерація профспілок залізничників Литви однією з перших подала українським залізничникам з початком повномасштабного вторгнення росії. Бажаємо литовським залізницям розвитку і розквіту, а залізничникам – здоров’я, впевненості у власних силах, гідної оплати праці, добробуту і миру», – привітав іноземних колег та друзів з Литви Голова ФПТУ і профспілки Олексій Семерунь.

Нагадаємо, що в цьому місяці, 10 серпня, міжнародна робота на рівні залізничних профспілок України та Литви була закріплена підписами сторін у Меморандумі про довгострокову співпрацю між Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України та Федерацією профспілок залізничників Литви, а також дорожньою профспілковою організацією Львівської залізниці.