Черговий VIII З’їзд Профспілки залізничників і транспортних будівельників України розпочав свою роботу

 

Профспілковий захід проходить у Києві в приміщенні Федерації профспілок України за участі 102 делегатів – представників трудових колективів, а також запрошених гостей – Голови правління АТ “Укрзалізниця” Олександра Камишіна та Голови Федерації профспілок України Григорія Осового та інших.

 

Відкрив З’їзд і привітав учасників Голова профспілки Вадим Бубняк. Він виступив зі звітною доповіддю про роботу Ради профспілки за п’ятирічний період. Упродовж роботи профспілкового заходу буде визначено пріоритетні напрями роботи на наступний термін з метою реалізації статутних завдань профспілки, посилення соціального захисту працівників та пенсіонерів галузей залізничного транспорту та транспортного будівництва.

 

У цей непростий для всього світу період нам усім, як ніколи, необхідна згуртованість і єдність для досягнення спільної мети – надійного захисту трудових прав та соціально-економічних інтересів спілчан, налагодження конструктивного соціального діалогу задля добробуту людей праці.

 

З нагоди проведення VIІI З’їзду профспілки залізничників і транспортних будівельників України на адресу Голови профспілки В.Бубняка продовжують надходити привітання від лідерів міжнародних профспілкових об’єднань та вітчизняних професійних спілок.