Шановні наші читачі, попередній номер нашої газети вийшов друком 24 лютого 2022 р. Той день змінив життя кожного в нашій країні. І робота профспілки також зазнала змін. Змінилось законодавство, змінилися наші умови, можливості і пріоритети. Тож з об’єктивних причин газета «Вісник профспілки», на жаль, не виходила.

Ми не полишали інформаційної діяльності: протягом цього року ми на повну використовували всі наявні інформ­ресурси, аби висвітлювати роботу профспілки в умовах повномасштабної війни, відповідати на всі актуальні питання, які турбують спілчан. З профспілковими активістами і колегами з первинних, територіальних, об’єднаних та дорожніх профорганізацій спілкувалися за допомогою zoom-конференцій і через вайбер-групи.

Новини оперативно з’являлися на офіційних інформаційних ресурсах профспілки:

фейсбук-сторінці

www.facebook.com/zalporg

телеграм-каналі

www.t.me/zalpUkraine

Рекомендуємо долучитися до них, адже ми публікуємо на них справді корисну інформацію щодо трудових прав, пільг і гарантій працівників, організації та оплати праці, повідомляємо про зміни у законодавстві, ініціативи профспілки та її організаційних структур, відповідаємо на запитання спілчан тощо.

Сьогоднішній номер «ВІСНИКА» – особливий.

Це – спецвипуск, такий собі стислий довідник, в якому ми підготували інформацію про найважливіші зміни в трудовому законодавстві у воєнний час, про особливості їх застосування на практиці, про гарантії трудових прав мобілізованих працівників.

Такою інформацією, на нашу думку, мають бути озброєні всі проф­працівники й активісти профспілки, кожен, хто хоче знати свої права та вміти їх захистити. Також стисло розповідаємо про роботу за цей період, адже попри воєнний стан і законодавчі обмеження діяльність профспілки не припинялася ні на хвилину.

Переглянути і завантажити номер

Також інформуємо, що поки ми не можемо точно вказати дату, коли вийде наступний номер газети, адже на час воєнного стану подальший її випуск призупинено.

З впевненістю в Перемозі сподіваємось на нові зустрічі та ще раз запрошуємо приєднатись до наших онлайн-ресурсів.