До професійної спілки все частіше надходять скарги спілчан про непоодинокі випадки затримки з виплатою заробітної плати працівникам у філіях АТ «Укрзалізниця». Тому лідер профспілки О.Семерунь терміново звернувся до Голови правління АТ «Укрзалізниця» О.Камишіна з вимогою невідкладно виправити ситуацію.

 

В умовах війни та воєнного стану затримка виплати заробітної плати є неприпустимою і стане каталізатором неконтрольованої соціальної напруги серед працівників.

 

Увесь світ спостерігає і захоплюється як залізничники на всіх рівнях, недосипаючи, часто без нормального харчування і засобів гігієни, виснажені фізично та психологічно, але старанно і якісно забезпечують потреби держави та населення у перевезеннях, евакуюють населення, створюють гуманітарні коридори тощо. 

 

Наші залізничні підрозділи працюють безперервно, в умовах неукомплектованості кадрів, ризикуючи життям, але виконують свій обов’язок! Виконуйте і ви свій!

 

Пам’ятайте, що у кожного працівника є рідні і близькі, які також потребують захисту і забезпечення необхідних людських потреб.