Під час тренінгу, організованого на запрошення профспілки міжнародною неурядовою гуманітарною організацією IsraAID Ukraine, 20 працівників філії «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд» АТ «Укрзалізниця» пройшли одноденний курс навчання з надання домедичної допомоги. Ознайомилися з алгоритмом дій у різних ситуаціях при невідкладних станах на виробництві, у побуті, під час дорожньо-транспортних пригод, на вулиці тощо, а також змогли попрактикуватися у цьому.

Голова профспілки Олексій Семерунь разом з інструкторами IsraAID Ukraine вручили учасникам відповідні сертифікати.

По завершенню тренінгу учасники поділилися приємними відгуками:

Ольга, інженер-енергетик

«Було дійсно цікаво і багато чого нового про першу допомогу. Тренери – справжні професіонали. Все чітко і доступно. Тепер я знаю, як робити серцево-легеневу реанімацію і як користуватися дефібрилятором. Вважаю, що такий тренінг буде корисний для кожного. Колеги, рекомендую».

Віталій, майстер будівельних і монтажних робіт

«Раніше багато чув про такі тренінги, хотів колись і сам спробувати, якраз видалася нагода. Багато що для мене стало відкриттям, впевнений як би не цей інструктаж, то діяв по-іншому. Ще варто відзначити гарну організацію: навчання проводилося в безпечному місці, яке, як ми дізналися, слугує укриттям у разі повітряних тривог, і кави можна було випити під час перерв, і навіть гарячий обід передбачений. Тому дякуємо  профспілці і IsraAID за навчання».