Нещодавно з дружнім візитом до України завітав один зі представників міжнародних організацій Global Ukraine Rail Task Force та Rail Partners Саймон Кессіді (Simon Cassidi), де зустрівся також і з керівництвом Профспілки залізничників і транспортних будівельників України. Саймон має величезний досвід роботи на залізниці у Великобританії, пізніше став мером міста Ліскерд, що на південному заході Англії.

Від початку війни в Україні Саймон активно волонтерить по всьому світу і допомагає нашій країні. Підтримував він і українських залізничників. Тож ми мали змогу особисто подякувати партнерам за вже надану допомогу у вигляді продуктових наборів, а також побутову техніку для гуртожитків, де знайшли прихисток українські залізничники.

Однією з важливих тем зустрічі стало – як ще глобальні транспортні оператори та організації можуть підтримати Україну і, зокрема, українських залізничників, які працюють у небезпечних зонах. Це стосується, насамперед, засобів захисту – бронежилетів, кевларових касок та захисних окулярів.

Наразі профспілка веде активні переговори в цьому напрямі. Про результати – обов’язково повідомимо.

Дякуємо, Саймоне, за розуміння і підтримку України! Дякуємо за віру в Перемогу,  Правду і Справедливість, за яку боремося щодня.