Завдяки співпраці Голови Профспілки залізничників і транспортних будівельників України Олексія Семеруня та директора Ukraine2Power Віктора Колесника наразі в реанімаційних та операційних відділеннях залізничних лікарень, а також під час аварійно-відновлювальних робіт на залізничних об’єктах відповідних структур задіяно 22 автономні мобільні системи енергоживлення.

Продовженням співпраці профспілки з нашими партнерами стало поєднання мобільних систем із сонячними панелями.

Як роз’яснив головний інженер Ukraine2Power Андрій Гладкий, завдяки додатковій можливості отримувати природнє джерело заряду від сонячних панелей, яке конвектується спеціальним блоком перетворювачем в електроенергію, ми маємо унікальну можливість додатково автономно заряджати модульні батареї системи, ­ система надійно захищена від впливу зовнішніх факторів, сертифікована та призначена для використання спеціально в складних умовах. Наше завдання – забезпечити безперебійне енергопостачання.

Про це дивіться у відеоогляді від Ukraine2Power.

Співзасновниця, координаторка з міжнародної співпраці Ukraine2Power в Німеччині Наталія Фібріґ разом з керівництвом організації в Україні особисто перевірили роботу енергосистем на залізничних об’єктах та у лікарнях. Результатом стало розширення співпраці і початок нового масштабного проєкту. 

Дякуємо, Ukraine2Power, що посилюєте спроможність України до опору. Наталія Фібріґ, Віктор Колесник, Андрій Гладкий – ви продовжуєте нас заряджати на добрі справи.