Триває збір підписів під петицією до Верховної Ради з вимогою скасування ст. 11 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» № 2136-IX від 15.03.2022 р.

Скасування цієї статті позбавить роботодавців можливості в односторонньому порядку зупиняти будь-які норми колективного договору.

Як підписати петицію?

Для тих, хто вже зареєстрований на сайті петицій Верховної Ради

  1. На сторінці https://itd.rada.gov.ua/services/Account/LogOn введіть електронну адресу і пароль (або натисніть «Вхід» у правому кутку на сторінці петиції). Якщо не пам’ятаєте пароль, натисніть кнопку «Забули пароль?» і вам на електронну пошту надійде новий.
  2. На вкладці «Триває збір підписів» або через пошук знайдіть петицію «Зміни до Закону 2136  «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», відкрийте і натисніть «Підписати» під діаграмою з кількістю підписів.
  3. Зайдіть на свою електронну пошту, відкрийте лист від сервісу петицій і натисніть «Підтвердити підпис петиції».

Ваш голос враховано!

Якщо виникли проблеми

Найпоширенішою  проблемою при підписанні петиції є втрата доступу до електронної пошти, з якої відбувалась реєстрація на сайті петицій Верховної Ради. Для її вирішення зверніться до техпідтримки сайту за електронною адресою support@rada.gov.ua.

Можете скористатися таким текстом:

«Добрий день! Я, «Імя, По батькові», втратив доступ до електронної пошти, з якої реєструвався в Електронному кабінеті громадянина на сайті Верховної Ради України. Мій номер телефону (вказати номер телефону, зазначений під час реєстрації), нова електронна пошта (вказати чинну адресу електронної пошти). Прошу допомогти відновити доступ до Електронного кабінету».

Вам допоможуть змінити адресу електронної пошти.

Якщо ще не зареєстровані на сайті петицій Верховної Ради, зареєструйтесь, скориставшись інструкцією https://itd.rada.gov.ua/idsrv/docs/registrationInstruction.pdf.